Galaţi: Ajutor pentru 10 copii nevoiaşi

Versiune tiparSend by emailPDF version

Jandarmii gălățeni împreună cu reprezentanții Carrefour Hipermarket Galați s-au deplasat la sediul Agenţiei de Servicii Sociale Comunitare „Alternativa” Galați, pentru a oferi câte un ghiozdan, plin cu rechizite școlare, unui număr de 10 copii, a căror familii nu au posibilități financiare pentru a le asigura cele necesare unui început de an școlar. Alături de rechizite, copiii au găsit și câteva dulciuri, oferite pentru a le „îndulci puțin viața”.

„Începutul de an școlar trebuie să reprezinte un moment de bucurie pentru fiecare copil, numai că, printre noi sunt și părinți a căror posibilități financiare sunt reduse, iar acest moment nu face decât să le creeze neliniște și regretul că nu le pot oferi celor mici, mai mult. Nu am avut posibilitatea să ajutăm mai mulți copii, cu toate că ne-am fi dorit acest lucru, dar ne bucurăm nespus că, măcar pentru 10 dintre ei, am reușit să luăm o greutate de pe umerii părinților. Şi jandarmii sunt părinţi şi cunosc foarte bine care sunt costurile unui început de an şcolar”, a spus plt. maj. Cătălin Mircea Bădin, purtător de cuvânt Jandarmeria Galați.

„Acțiunea de astăzi se înscrie în politica Carrefour de a fi alături de copiii și părinții care au nevoie de ajutor. Am făcut această acțiune cu sufletul și cu gândul că ei, copiii, trebuie să aibă parte de un început de an școlar fără lipsuri în ceea ce privesc rechizitele școlare. Știm că efortul pentru constituirea unui ghiozdan impune o cheltuială mare din partea părinților și de aceea am răspuns pozitiv la invitația jandarmilor gălățeni de a ne alătura acestei acțiuni”, a spus şi Anamaria Patriche, responsabil marketing Carrefour Hipermaket.

Jandarmeria Galați împreună cu Carrefour Hipermarket Galați vor desfășura şi în viitor astfel de acțiuni.

Lasă un comentariu