GALAŢI: Află AICI cine va fi noul prefect

Versiune tiparSend by emailPDF version

Aşa cum am prognozat, prefectului Dorin Otrocol i-a sunat „ciasul”, cum ar spune Mitică Mărgărit, personajul nostru de luat perpetuu la mişto când nu avem alt subiect. În locul lui, până la Crăciun, va fi numit Radu Oprea, un tehnocrat aşa cum şi-l doreşte Cioloş. Potrivit propriei declaraţii din 1 aprilie 2012 (deşi era Ziua Păcălelii), când şi-a anunţat candidatura la funcţia de consilier local independent, reţinem: „Mi-am finalizat studiile de licenţă şi doctorat la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi timp de doi ani am făcut un Masterat în Politici Publice la Universitatea Pepperdine din Los Angeles. Tot atunci, am lucrat la Cabinetul Primarului din Los Angeles, Antonio Villaraigosa, şi pe urmă la o firmă de consultanţă, unde ofeream soluţii privind dezvoltarea serviciilor publice din oraşe şi regiuni din California. Anul trecut am lucrat timp de patru luni pentru o organizaţie din Atlanta, care promovează etica în administraţia publică. Doresc să pun în practică experienţa americană în Galaţi, pentru a contribui la dezvoltarea acestui oraş şi la ridicarea nivelului economic şi social”. Ooops, am rămas muţi. Şi surzi. E clar că îndeplineşte condiţiile tehnocraţilor, mai ales că este şi preşedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzători din Regiunea Sud-Est.

Noi ştim şi cine va fi femeia care va conduce Cancelaria prefectului, dar nu o divulgăm. Mâine venim şi cu lista tehnocraţilor care vor ocupa funcţiile de conducere la deconcentrate. Tot până la Crăciun. Să moară Nica de ciudă!

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

1 Comentarii

Andreigl80 (neverificat)
+1
-4
-1
Domnule Dan Magura, ce parere au patronii ziarului Ursu si Vasilache despre ultuima fraza din articol:"Să moară Nica de ciudă!". Ei sunt slugoii acestui Nica si a lui Saghian. Nu se poate sa iti permita sa vorbesti asa, ca-i bat "sefii"

Lasă un comentariu