GALAŢI: Adolescent spulberat pe trecerea de pietoni, transportat în comă la Bucureşti

Versiune tiparSend by emailPDF version

Grav accident de circulaţie, ieri seară, în zona complexului Flora din Galaţi. Un băiat în vârstă de 16 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni.

„Un gălățean de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Asachi din Galaţi, în dreptul fostului Complex Flora, a surprins şi accidentat un minor de 16 ani. Minorul traversa partea carosabilă pe marcajul pietonal, dinspre dreapta către stânga direcţiei de mers a autoturismului”, a precizat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.

Adolescentul a fost grav rănit în urma accidentului. Un echipaj SMURD l-a transportat la Spitalul de Urgență din Galați, direct pe secția Anestezie și Terapie Intensivă. Din păcate, imediat starea lui s-a agravat. „Am fost solicitaţi să transferăm către Spitalul de Neurochirurgie din Bucureşti un adolescent în vârstă de 16 ani, victima unui accident rutier. Starea lui era extrem de gravă”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director Ambulanţa Galaţi.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu