Galaţi: Accidente rutiere-Gălăţeancă lovită pe trecere, tecucean rănit la volan

Versiune tiparSend by emailPDF version

Ieri, în jurul orei 13.40, un bărbat de 52 ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe str. G-ral Dragalina, din municipiul Tecuci, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 48 de ani. În urma impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit  leziuni şi a fost transportat la Spitalul municipal Tecuci pentru acordarea îngrijirlor medicale, dar nu a rămas internat.

Tot ieri, în jurul orei 17.15, un bărbat de 35 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea o autoutilitară pe str. Dunărea, din Galaţi, a surprins şi accidentat o femeie de 68 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. În urma impactului, femeia a suferit leziuni şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri sub aspectul săvâşirii infracţiunii de vătămare corporală.

Lasă un comentariu