Galaţi: 300 de locuri de muncă în străinătate pentru gălăţeni ! VEZI AICI în ce domeniu

Versiune tiparSend by emailPDF version

Pe 31 ianuarie 2015, la Galaţi, se va desfăşura o preselecţie pentru 300 de locuri de muncă în domeniul hotelier, respectiv mai multe lanţuri hoteliere de 4 şi 5 stele din staţiunile turistice de lux din Grecia, pentru sezonul estival 2015. Agenţia care organizează preselecţia are disponibile job-uri atât pentru candidaţii cu experienţă în domeniu, cât şi fără experienţă. Printre posturile vacante se numară: cameriste, ospătari/ospătăriţe, barman, ajutori de bucătari, bucătari/bucătari şefi, recepţioneri, personal curăţenie, spălători vase, spălători rufe, personal întreţinere (electricieni, instalatori, grădinari, personal întreţinere plajă/piscină), hostess/bell boy, majordomi/comisionari, maseuri/cosmeticieni, salvamari(cu diplomă) etc.

“Trebuie precizat faptul că, pe lângă experienţă şi calificare, cunoaşterea limbii engleze constituie un avantaj important pentru candidaţii care se vor prezenta la preselecţie”, ne-a declarat Simona Necsefor, reprezentant al agenţiei de recrutare.

Preselecţia va avea loc pe bază de CV la sediul agenţiei din Galaţi, str. Brăilei nr.26, demisol (vizavi de Potcoava de Aur), cu începere de la ora 10.00. Cei care vor obţine un astfel de job, vor beneficia de următoarele: cazarea şi trei mese pe zi oferite GRATUIT, contract legal de muncă pe perioada sezonului de vară 2015, de până la 8 luni (martie/aprilie – septembrie/octombrie 2015) şi salarii între 450-600 Euro net. Reprezentanţii agenţiei care organizează preselecţia spun că la asemenea job-uri se lucrează în locaţii care atrag turişti, iar bacsişurile sunt generoase, orele suplimentare fiind plătite separat, astfel putându-se ajunge la venituri de 700-800 Euro net pe lună.

Pentru obţinerea de informaţii suplimentare, respectiv costurile care le implică eventuala recrutare, se poate suna la 0336.888.000, 0744.533.342. De asemenea, CV-urile candidaţilor pot fi trimise pe adresa de e-mail info@studline.ro.

Lasă un comentariu