Galaţi: 2.000 de lei şi diplomă de merit! Premiu de la Primăria Galaţi pentru eleva care a luat 10 la bacalaureat

Versiune tiparSend by emailPDF version

Gabriela Necula, absolventa Colegiului Naţional Vasile Alecsandri, singura gălăţeancă care a luat nota 10 la bacalaureat, a primit din partea Primăriei Galaţi, de la primarul Ionuţ Pucheanu, o diplomă de merit, un cec cu 2.000 de lei şi un mic cadou.

“Am vrut astfel să mulţumim unei tinere care a avut performanţe şi care, pe viitor, probabil că se va menţine pe aceeaşi linie. Şi pe mine, ca primar nou ales, şi pe dumneaei, ca viitoare studentă, ne aşteaptă patru ani de muncă, dumneaei la facultate. Am înţeles că va studia în afară. Asta este o pierde pentru noi, dar sper să ia în calcul să se întoarcă apoi în România şi, de ce nu, la Galaţi”, a spus primarul Ionuţ Pucheanu, după ce i-a înmânat Gabrielei premiul.

Tânăra a mulţumit pentru diplomă şi cecul primit şi a spus că ia în calcul ca, la terminarea studiilor, ce le va face în Olanda sau în Anglia, depinde şi de efectele Brexitului alegerea ei, să profeseze acasă.

Primarul Ionuţ Pucheanu spunea că o vede lucrând chiar în Bruxelles sau în administraţia centrală din ţară. Gabriela a mai adăugat că banii primiţi de la Primăria Galaţi nu îi va cheltui în vacanţă, ci îi va strânge la fondul pentru studii.

Lasă un comentariu