Galaţi: Școala Gimnazială Nr. 16 și-a deschis porțile pentru copiii doritori să se înscrie la clasa pregătitoare

Versiune tiparSend by emailPDF version

Școala Gimnazială Nr. 16 din Galați și-a deschis porțile, pe 7 martie, pentru copiii doritori să se înscrie la clasa pregătitoare din toamna anului 2018. Micuţii au păşit pentru prima oara pragul şcolii însoţiţi de părinţi şi s-au bucurat împreună de surprizele pregătite de organizatori.

Continuând o tradiție ce dăinuie, în școală s-au vizitat spațiile școlare, s-au purtat discuții cu cadrele didatice, iar invitații au participat la o activitate demonstrativă la clasa pregătitoare, condusă de către profesorul pentru învățământul primar Elena Georgiana Andone.

Acţiunea a avut ca scop relaționarea cu cadrul didactic care urmează să preia clasa pregătitoare în anul școlar următor.

Alături de elevii clasei pregătitoare și de doamna învățător au participat preșcolari de la Grădinița Piticot, Grădinița Nr.32 și de la Grădinița Școlii Gimnaziale Nr. 16.

Activitatea a avut un real succes, la finalul orei toți participanții îmbunătățindu-și, printre altele, competențele de colaborare și cooperare. Nu doar cei mici au fost răsplătiți, ci și părinții însoțitori, care s-au bucurat de flori, felicitări, urări și gânduri bune.

OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ 

Şcoala Gimnazială Nr. 16 promovează o abordare centrată pe elev, modernă, de calitate, în conformitate cu programa școlară și metodele inovatoare de predare -învățare.

Ce oferim?

- O masă caldă gratuită pe zi, rechizite gratuite

- Cursuri de Limbă Engleză gratuite

- Oferim elevilor un loc sigur și atractiv pentru învățare, sub îndrumarea unor cadre didactice pregatite profesional și dornice să ofere copiilor dumneavoastră un context semnificativ în care pot învăța comportamente adecvate prin interacțiunea cu ceilalți

- Activități practice și artistice din diferite domenii, activități de recreere.
 
Parteneriat cu AMF Sfântul Spiridon – Programul Școala de vară
- masă caldă gratuită, rechizite
- vizite, excursii, tabere, din fonduri proprii
- pregătire suplimentară pentru performanță și pentru remedierea situației școlare (profesori voluntari, studenți, etc.

Înscrierile încep în lunile februarie –martie
Acte necesare:
- cerere scrisă.
- copii xerox după certificatul de naștere al copilului și după cărțile de identitate ale părinților.
- dovadă de vaccinări.
 
Strada Arieşului nr.8, Galaţi
Secretariat: 0236 411 077
Fax: 0236 411 057
Email: sc_16_gl@yahoo.com
Site: www.scoala16galati.ro
https://www.facebook.com/sc16gl

Lasă un comentariu