Galaţi: Ţigări de contrabandă ascunse într-un loc special amenajat după bancheta unui autoturism

Versiune tiparSend by emailPDF version

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat în spatele banchetei unui autoturism, 2.000 de ţigarete pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în România.

“S -a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Nicolae P., în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism marca Volskwagen, înmatriculat în România. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în spatele banchetei autoturismului, 2.000 de ţigarete marca Ashima, de provenienţă Duty free”, a precizat cms. Ion Irimia, Poliţia de Frontieră Galaţi.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 1.200 de lei şi a autoturismului în valoare de 9.000 de lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Lasă un comentariu