Galaţi: În premieră, combinatul siderurgic şi Şantierul Naval premiază olimpicii gălăţeni!

Versiune tiparSend by emailPDF version

Pentru prima oară în istoria post revoluţionară a Galaţiului, cele mai mari două companii de la Dunăre colaborează într-o acţiune ce vizează premierea valorilor şcolii româneşi. Astfel, "ArcelorMittal Galaţi şi Şantierul Naval Damen Galati, principalii piloni ai economiei locale, au decis să-și unească eforturile pentru a sprijini învăţamȃntul local. În luna iunie, cele două companii vor premia cei mai buni elevi ai judeţului Galaţi, care s-au clasat pe primele trei locuri la olimpiadele şcolare naţionale. Este prima dată cȃnd cele două companii colaborează în cadrul unor proiecte de responsibilitate socială. ArcelorMittal Galaţi a premiat, opt ani consecutiv, performanţele şcolare şi a implementat o serie de proiecte care sprijină atȃt copiii, cȃt şi profesorii din comunitatea locală", se arată într-un comunicat de presă al SNDG.

„Pentru că dorim să ne consolidăm poziţia de membru responsabil în cadrul comunităţii locale, strategia noastră la Galaţi se axează pe învăţămȃnt şi sănătate”, a spus Bruno Ribo, Directorul Executiv ArcelorMittal Galaţi. „Suntem bucuroşi să vedem că prietenii şi partenerii noştri de afaceri de la DAMEN ni s-au alăturat în cadrul acestui prim proiect de premiere a celor mai buni elevi din judeţ. Astfel, împreună, încurajăm excelenţa în educaţie, urmȃnd să premiem cele mai bune rezultate”. „Şantierul Naval Damen, împreună cu o parte dintre subcontractorii săi, a sprijinit, în anii trecuţi, proiecte educaţionale adresate elevilor provenind din zone mai puţin favorizate, dar a premiat şi performanţele academice. La sfȃrşitul anului 2014, Damen Galaţi a primit din partea Asociaţiei de Afaceri Olandezo-Română, Premiul pentru Responsabilitate Socială, pentru iniţiativele grupului privind investiţiile în comunitatea locală”, se mai precizează în comunicatul de presă al SNDG.

„Şantierul Naval Damen Galaţi este încȃntat să-şi unească forţele cu ArcelorMittal Galaţi pentru a recunoaşte rezultatele deosebite obţinute de elevii judeţului nostru în cadrul concursurilor din acest an ale olimpiadelor naţionale”, a declarat Christopher van der Stelt, Directorul General al Şantierului Naval Damen Galaţi. „Grupul Damen şi companiile membre au o istorie strălucită în ceea ce priveşte acţiunile de responsabilitate socială şi sunt implicate în sprijinirea multor cauze merituoase din întreaga lume, educaţia fiind una dintre cele mai importante, întrucȃt asigură un viitor mai bun şi mai prosper copiilor noştri. Aş dori, de asemenea, să îi mulţumesc personal lui Bruno Ribo, pentru că a invitat Damen Galaţi şi pe mine, să ne alăturăm acestei cauze merituoase şi sper să continuăm colaborarea cu dumnealui şi compania pe care o reprezintă, contribuind astfel la îmbunătăţirea sistemului educaţional din judeţul nostru”. Cele două companii au anunţat că vor colabora şi în cadrul altor proiecte educaţionale locale.

1 Comentarii

aftimar (neverificat)
+1
-2
-1
Cu mulţi ani în urmă mi s-a oferit o şansă! Nu am ştiut să profit de ea. ACUM NU MAI FAC ACEEAŞI GREŞALĂ! VINO ALĂTURI DE NOI!! NU este necesară niciun fel de experienţă! Oferim curs gratuit şi complet de instruire de la zero! Selectăm urgent dezvoltatori de proiect pentru piaţa naţională şi mondială. Plata câştigurilor realizate este garantată prin contract legal. Se lucrează part-time (în timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinţa de a învaţa ceva absolut nou şi de viitor. Vă oferim alte detalii dupa ce trimiteţi textul ”Info” la adresa de email: aftimmaria@yahoo.com

Lasă un comentariu