Brăila: O mie de artişti din ţară şi din străinătate, în spectacole de Zilele Municipiului

Versiune tiparSend by emailPDF version

O mie de artişti din ţară şi din străinătate vor evolua în spectacolele pregătite cu ocazia Zilelor Brăilei în 15 locaţii din municipiu. Spectacole de muzică populară vor fi8 susţinute de formaţii din România, Turcia, Grecia, Bulgaria şi Republica Moldova.

Mai sunt programate spectacole de teatru pentru copii, ateliere de teatru, pictură şi desen, concerte de fanfară, concerte blues şi jazz. Vor mai fi organizate un concurs naţional de carting, Festivalul naţional de dans popular Lină Chiralină, Târgul naţional al anticarilor şi buchiniştilor, o paradă a maşinilor de epocă, proiecţii de filme - capodopere ale cinematografiei naţionale, concursuri marinăreşti, competiţia anuală de canotci 10+1 iniţiată de Ivan Paţaichin.

Pe parcursul evenimentelor, pe Faleza Dunării şi în punctele în care se desfășoară momentele de divertisment, brăilenii vor avea ocazia să facă fotografii cu Mascota orașului - Ceasul din Piata Traian, dar şi cu Zeul Neptun şi nimfele, Mickey Mouse, Minnie si Tigger.

Duminica, 14 august, pe Faleza Dunarii vor fi spectacole de muzica populara cu Margareta Clipa şi Maria Dragomiroiu, iar seara se va încheia cu un joc de artificii.

Luni 15 august, pe Falaza Dunării, vor concerta DJ Project şi Carla’s Dreams şi este programat un show de lasere, care va încheia Zilele Municipiului Brăila.

Lasă un comentariu