Brăila: Mortu - Este o dramă să nu avem la CJ director economic de trei săptămâni

Versiune tiparSend by emailPDF version

Preşedintele CJ, Viorel Mortu, spune că situaţia de la CJ Brăila, unde de trei săptămâni nu există director economic, după ce procurorii DNA Galaţi au dispus măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, faţă de fostul director economic al CJ Brăila, Alina Rusu, este una dramatică.

“O instituţie precum Consiliul Judeţean nu are director economic de trei săptămâni. Este o dramă. Am trimis documentele către minister cu numirea unui nou director, dar hârtia nu a venit încă. Alina Rusu lucrează acum într-un alt department, după ce i s-a pus condiţia să renunţe la funcţie. Vreau să vă spun că primii cinci de după Alina Rusu, nu au vrut să accepte funcţia. Este o psihologie a momentului. Dar am găsit o persoană care e foarte bună în domeniu. O persoană extrem de bine aplicată pe secvenţa economică, cunoaşte foarte bine prin profesie toate departamentele Consiliului”, a declarat Mortu.

Amintim că procurorii DNA Galaţi au dispus pe 28 aprilie măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, faţă de Alina Rusu, director economic al Consiliului Judeţean Brăila, acuzată de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată. Ea este cercetată în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

Lasă un comentariu