Brăila: Hahui susţine că poliţiştii îi spală maşina fără ştirea lui, iar unii se şi pozează în ea

Versiune tiparSend by emailPDF version

Cazul de la Poliţia Locală Brăila, unde un poliţist îmbrăcat în uniformă şi cu pantalonii suflecaţi a fost fotografiat în timp ce îi spăla maşina adjunctului Dumitru Hahui, devine din ce în ce mai interesant, după declaraţiile spumoase făcute astăzi de Hahui în faţa primarului Marian Dragomir.

O postare făcută astăzi pe Facebook, pe contul „Poliţiştii au umor”, îl arată pe un poliţist local din Brăila în timp ce spală o maşină de lux, care aparţine fiului adjunctului Poliţiei Locale, Dumitru Hahui. După apariţia postării, care a fost distribuită rapid în mediul virtual, primarul Marian Dragomir s-a întâlnit cu directorul executiv al Poliţiei Locale, Traian Jipa, şi cu directorul adjunct, Dumitru Hahui. Uluit de răspunsurile pe care le-a primit de la Hahui, Marian Dragomir a făcut următoarea postare pe contul său de pe Facebook:

„Din discuţia cu dl. Hahui Dumitru, vă informez asupra următoarelor aspecte: la întrebarea mea - nu consideră că este necesar să-şi dea demisia - recunoaşte că foloseşte maşina respectivă; declară că agentul i-a spălat maşina fără să-i fi dat această dispoziţie (urmează ca din cercetarea internă să se verifice acest aspect); regretă că i s-a făcut această fotografie şi declară că este urmare a declanşării unor măsuri faţă de angajaţi ai Poliţiei Locale; menţionează că au mai fost cazuri când, urmare a faptului că şi-a parcat maşina în curtea instituţiei, unii angajaţi şi-au făcut fotografii în maşină. Din punctul meu de vedere, fotografia este reală. Astfel de situaţii trebuie să dispară complet, iar cei care au folosit astfel de practici, trebuie să fie sancţionaţi conform prevederilor legale. Aştept finalizarea cercetării interne şi luarea primelor măsuri de către conducerea Poliţiei Locale”.

În cele două fotografii postate pe Facebook, se vede clar cum un poliţist local îmbrăcat în uniformă şi cu pantalonii suflecaţi până la glezne, ţine în mâini un furtun şi spală un BMW cu numărul de înmatriculare B-111-HMB.

Pozele sunt însoţite de următorul text: „Între timp în Brăila.....la cererea publicului. Asta înseamnă să îl ai șef pe domnul Dumitru Hahui, directorul adjunct al Poliției Locale Brăila. Mai speli o mașină, mai dai cu ceară, trece timpul....:)))))”.

1 Comentarii

eu ESTE (neverificat)
+1
-1
-1
Eu n-am acest noroc sa ma trezesc dimineata cu masina spalata pe "neve`"... cred ca s-a si luat de ei ca-i spala masina cu jaca golanii aia... sau poate ca se plictisesc de stat si-si cauta de treaba :) PENIBIL. VOTEZ DESFIINTAREA POLITIEI LOCALE!!!

Lasă un comentariu