Brăila: Dragomir - Mâine împlinesc 41 de ani, iar cel mai frumos cadou nu e mandatul de primar, ci încrederea primită

Versiune tiparSend by emailPDF version

Primarul ales al Brăilei, fostul deputat Marian Dragomir (PSD), a declarat astăzi, după primirea certificatului doveditor de câştigător al mandatului de primar, că mâine, 16 iunie, va împlini 41 de ani, iar cel mai frumos cadou al său nu va fi mandatul de primar, ci gândurile bune ale brăilenilor care i-au acordat încrederea. „Mâine este o zi deosebită, împlinesc 41 de ani şi cel mai frumos cadou nu este mandatul de primar, cel mai frumos cadou este reprezentat de gândurile bune, de încrederea oamenilor, de faptele pe care urmează să le facem împreună, pentru a dovedi încă o dată că oraşul nostru este cel care trebuie să fie promovat la nivel naţional. Trebuie promovată Brăila cea frumoasă, Brăila cu care trebuie să ne lăudăm peste tot în ţară, Brăila care trebuie să aibă investiţii, Brăila care trebuie să aibă locuri de muncă bine plătite, dar şi Brăila lucrurilor simple, despre care v-am vorbit în campanie, plecând de la aleile asfaltate şi locurile de joacă dintre blocuri, până la pieţele moderne şi transportul civilizat şi finalizând cu fiecare lucru pe care şi-l doresc brăilenii. Acesta trebuie să fie oraşul nostru, oraşul oamenilor fericiţi”, a spus Dragomir.

Marian Dragomir a câştigat detaşat mandatul de primar al Brăilei cu 26.539 de voturi (44,68%) din 59.424 voturi valabil exprimate, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat candidatul PNL, senatorul Cătălin Boboc, cu 11.120 voturi (18,7%).

Împreună cu Marian Dragomir, au mai primit certificate doveditoare de aleşi locali, consilierii locali municipali şi cei judeţeni. Ceremonia s-a desfăşurat în Sala Mare a Palatului Administrativ, iar la acţiune au participat prefectul Brăilei, Mădălina Cochino, preşedintele Biroului Electoral Judeţean, judecător Marian Tătaru şi preşedintele Biroului Electoral Municipal, judecător Ioana Georgiana Ciobanu.

În Consiliul Local Brăila, din totalul de 27 de consilieri, 14 sunt ai PSD, care au majoritate simplă, 7 ai PNL, 3 ai PND, 2 ai ALDE, plus un independent, în persoana lui Lucian Căprariu.

În Consiliul Judeţean Brăila, PSD are 14 consilieri, PNL are 12, iar ALDE, PMP şi PND câte doi consilieri, cel de al 33-lea consilier fiind, ca şi în mandatul precedent, independentul Marian Capaţână.

Lasă un comentariu