Brăila: Bunea Stancu a fost pus astăzi în libertate

Versiune tiparSend by emailPDF version

Fostul şef al CJ Brăila, Ghorghe Bunea Stancu, a fost pus astăzi în libertate, după ce Tribunalul Vrancea a respins contestaţia formulată de DNA Galaţi şi a menţinut decizia Judecătoriei Focşani, care a admis liberarea condiţionată a lui Stancu. 

Judecătorii au respins contestaţia procurorilor DNA Galaţi împotriva deciziei Judecătoriei Focşani care, la data de 20 iulie, au admis liberarea condiţionată a fostului şef al Consiliului Judeţean Brăila.

Judecătorii au admis propunerea Comisiei de la Penitenciarul Focşani şi au dispus liberarea condiţionată a lui Gheorghe Bunea Stancu, care fusese condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. Aceştia au admis propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Focşani şi au dispus liberarea condiţionată a deţinutului Gheorghe Bunea Stancu, condamnat în anul 2013 la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, cu executare, de către Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, pentru infracţiuni la legea pentru prevenirea faptelor de corupţie.

Reamintim că, în seara de 2 aprilie 2015, Stancu a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost condamnat la 3 ani închisoare în dosarul „Mită la PSD", pentru infracţiuni de corupţie.

Lasă un comentariu