Brăila: Şapte turci descoperiţi cu şedere ilegală în Brăila

Versiune tiparSend by emailPDF version

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat, în perioada 22-25 iulie, mai multe acţiuni, pe raza de competenţă, în cooperare cu cei din cadrul Biroului de Proximitate, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini.
Cu această ocazie, au fost depistate cu şedere ilegală şapte persoane, din Turcia, un bărbat, două femei şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 49 de ani.
Persoanele au intrat în România în baza unor vize de scurtă şedere în scop de vizită, iar la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul ţării noastre.
Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de la Imigrări au emis, pe numele cetăţenilor străini, decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în termen de 15 zile. Totodată, adulţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.200 de lei.
Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la numărul de telefon 0239.606.100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

Lasă un comentariu