Brăila: A încercat să evite o vulpe şi s-a răsturnat cu maşina pe DN 22

Versiune tiparSend by emailPDF version

Un tânăr de 27 de ani, din Brăila, s-a răsturnat cu maşina pe DN 22, din cauza unei vulpi, accident în urma căruia un pasager a fost rănit şi a fost transportat pentru îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.

Un bărbat aflat în trafic a apelat numărul 112 şi a sesizat că pe DN 22, în afara localităţii Esna, comuna Movila Miresii, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

După primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Ianca, care a desfăşurat primele cercetări şi a stabilit că Ionuţ C., din comuna Tudor Vladimirescu, în timp ce conducea autoturismul pe sensul de mers către Râmnicu Sărat, încercând să evite impactul cu o vulpe care îi apăruse în faţă, a virat brusc dreapta, moment în care a ieşit în afara carosabilului şi s-a răsturnat.

După producerea evenimentului, un pasager în vârstă de 71 de ani a suferit vătămări corporale şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Brăila, unde a primit îngrijirile necesare şi a rămas internat pentru investigaţii medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu